У Кропивницькому теплогенеруючi пiдприємства заборгували «Нафтогазу» майже 400 мiльйонiв

Перегляди: 685

Теплогенеруючi пiдприємства Кропивницького КП «Теплоенергетик» i ДП «Кiровоградтепло» заборгували НАК «Нафтогаз-Україна» 389,8 мiльйона гривень, повiдомила очiльниця управлiння житлово-комунального господарства Тетяна Савченко сьогоднi, 10 грудня, передає кореспондент CBN.

«Загальна заборгованiсть пiдприємств перед НАК «Нафтогаз-Україна» - 389,8 мiльйона гривень. Зокрема «Кiровоградтепло» заборгувало 144,7 мiльйона гривень, «Теплоенергетик» - 245,1 мiльйона гривень», - уточнила Тетяна Савченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мiський голова Андрiй Райкович звернувся до керiвництва теплогенеруючих пiдприємств із тим, щоб налагодити спiвпрацю з населенням i лiквiдувати заборгованiсть.

«Ми увiйшли в опалювальний сезон без проблем. Було багато нарад на рiзних рiвнях. Мене дуже турбує ситуацiя, яка складалася iз заборгованiстю i не задовольняє, що ви самоусунулися i кажете, що люди не платять. Де ваша абонентська служба, сповiщення людей про оплату, оголошення», - зауважив Райкович.