У Новгородці відзначили Всесвітній День футболу

Перегляди: 1236

У суботу в спортивному залі новгородківського ПТУ № 36 відбувся футзальний турнір з нагоди відзначення Всесвітнього дня футболу.

Змагання зібрали 8 колективів, які були розподілені на дві групи, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переможці своїх груп – команди «Інгуло – Кам’янка» та «Фаворит» – зустрілися в фіналі. Перемогу з рахунком 3:2 святкували гравці «Фаворита».

Доля третього місця в протиборстві «Верблюжки» та команди «Юрій Новгородка» визначалася в серії післяматчевих пенальті. Тут влучнішими були представники Верблюжки.

Крім того, провели нагородження переможців та учасників 2-ї відкритої першості селища Новгородки з футзалу.

Перше місце посів футбольний колектив «Фаворит». Друге місце – у збірної команди тренерів та учнів відділення футболу Новгородківської ДЮСШ, а третіми фінішували футзалісти з села Верблюжка.

Найкращим бомбардиром турніру став Андрій Чалий («Фаворит»), найкращим захисником визнаний Михайло Прохонюк (Верблюжка), а найкращим гравецем – Вадим Хижняк («Фаворит»).

Заслужені нагороди отримали футболісти села Вершино-Кам’янка за зайняте перше місце у чемпіонаті Новгородківського району з футболу сезону 2018 року. Срібло – у «Фаворита», а бронзу отримали гравці та тренери з ФК «Верблюжка».