Журналістам розкажуть, як формуються тарифи на вивезення сміття у Кропивницькому

Перегляди: 782

Прес-конференція «Чесні тарифи чи підробка документів? Як формуються тарифи на вивезення сміття у Кропивницькому?» відбудеться у CBN 12 грудня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дата: 12 грудня.

Час: 11:00 – 12:00.

Місце: прес-центр CBN, Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, третій поверх ТЦ «Реал».

Проект «Громадський контроль за використанням державних фінансів на місцевому рівні» здійснюється Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Метою проекту є заохочення участі громадян у нагляді за використанням державних фінансів на регіональному рівні завдяки розвитку навичок місцевих активістів в Україні, підтримці індивідуальних та спільних антикорупційних розслідувань.

У Кропивницькому розслідування буде присвячено проблемі обґрунтування комунальних тарифів. Чи є справедливими та економічно раціональними встановлені тарифи, зокрема на вивезення побутового сміття?

Можливі відповіді спробують дати на прес-конференції та презентувати результати проведеного розслідування.


Спікери:

- Дмитро Сінченко, журналіст-розслідувач, голова ГО «Асоціація політичних наук»;

- Дмитро Фоменко, голова ОСББ «Лінія 10-59».


Акредитація представників ЗМІ та учасників: для участі в експертній дискусії слід зареєструватися за електронною поштою press@icps.com.ua.