Наймолодші кропивничани мають шанс відвідати Legoland у Німеччині

Перегляди: 750

ПриватБанк запрошує юних кропивничан з 1 грудня 2018 року до 28 лютого 2019 року взяти участь в акції, головний приз якої - подорож до Legoland у Німеччині для всієї родини.

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Усі мрії здійснюються! – стверджує керівник ЮніорБанку на Кіровоградщині Вікторія Подкладенко. – Слід лише зробити маленький крок - зареєструватися на спеціальній інтернет-сторінці та розраховуватися карткою Юніора в магазинах, кафе чи шкільній їдальні. Чим більше розрахунків, тим більше шансів на перемогу».

Акція для дітей дарує не лише подорож до світу Lego для родини до чотирьох осіб. Окрім головного призу, щомісяця до кінця акції розігруватимуться заохочувальні призи – 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків.

Учасниками акції можуть стати діти 6 - 17 років – власники картки Юніора Mastercard.

«Досі не маєте картки Юніора? - додає пані Вікторія. - Зовсім не проблема. Отримати її можна безкоштовно у будь-якому відділення ПриватБанку. До речі, оформити її можуть батьки самостійно, без присутності малечі. Слід лише взяти свідоцтво про народження дитини, довідку ІПН (обов’язково для дітей з 14 років) чи електронний паспорт (ID-картка) (з 14 років)».

Умовою участі в акції є мінімум один розрахунок у магазинах на суму від 20 гривень (в еквіваленті), а кожен наступний чек збільшуватиме шанс на перемогу.