У Компаніївському районі сваряться члени колективного господарства, в голову якого стріляли

Перегляди: 1840

Сьогодні, 11 грудня, відбулися збори трудового колективу СВК «Нива», де перед присутніми виступав голова кооперативу Петро Красільніков, передає кореспондент CBN.

На початку зборів частина присутніх залишила їх, заявивши про те, що їхньої думки не враховано, та замість нагальних питань розглядається «виставковий» звіт голови.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час звіту голови кілька разів звучали фрази про спроби рейдерського захоплення доволі успішного господарства. На думку Красільнікова, саме ті, хто покинув збори, сприяють цьому, розхитуючи колектив зсередини.

Голова Мар’ївської сільради Марія Цуран закликала всіх припинити сварки та спільно займатися вирішенням нагальних проблем.

Проблеми у СВК «Нива» почалися близько двох років тому. 17 листопада 2017 року невідомі скоїли замах на життя Петра Красільнікова. Вони розстріляли голову СВК «Нива» з вогнепальної зброї. Отримавши шість вогнепальних поранень, Петро Красільніков після тривалого лікування продовжив керувати колективним господарством.