ЄС вручив нову техніку поліцейським Кіровоградщини

Перегляди: 922

Поліцейські Кіровоградщини отримали комп’ютерну техніку та відеокамери від стратегічних партнерів із Консультативної місії Європейського Союзу.

Захід відбувся в головному управлінні поліції області 11 грудня в рамках практичного етапу реалізації пілотного проекту «Модель Головного управління Національної поліції України», повідомили CBN в секторі комунікації ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Необхідні у роботі поліцейських технічні засоби передали представники місії Йоахім Петерс та Гете Маркуссен. І це лише частина обладнання, яке для підрозділів детективів сьогодні отримали заступники керівника обласного главку поліції Дем’ян Таршин та Андрій Бензар.

«Ми вдячні нашим партнерам з КМЄС за дієву підтримку та допомогу. Нова техніка сприятиме якісному й оперативному виконанню працівниками новоствореного підрозділу детективів покладених на них функцій та завдань під час розслідування тяжких та особливих злочинів», – зазначив Дем’ян Таршин.

Загалом у рамках реалізації пілотного проекту лише для підрозділу детективів представники Консультативної місії ЄС передадуть обладнання на 100 тисяч гривень.