Новоархангельський район визначив стратегiчнi проекти на 2019 рiк

Перегляди: 1932

Новоархангельський район склав список стратегiчних iнвестицiйних проектiв, якi планує реалiзувати в 2019 роцi. Таке завдання вiн виконав у рамках програми соцiально-економiчного розвитку району на наступний рiк та стратегiю розвитку на 2019-2021 роки. Прiоритетнi напрямки озвучив голова райдержадмiнiстрацiї Сергiй Васильченко пiд час Ради регiонального розвитку сьогоднi, 12 грудня, повідомляє кореспондент CBN.

Зокрема, у наступному роцi район планує встановити дитячий майданчик у селi Скалiва. На це передбачили 100 тисяч гривень iз мiсцевого бюджету.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У дитячому садку «Колосочок» села Торговиця проведуть капiтальний ремонт другого поверху. На це вже є майже 900 тисяч гривень.

У Кам’янецькiй школi Торговицького НВО переобладнають газову котельню на альтернативнi види палива.

У Новоархангельську по вулицi Набережнiй перепрофiлюють будiвлю плавального басейну.

«На цей проект фiнансування з мiсцевого бюджету складе майже 400 тисяч гривень. Район має потужний спортивний потенцiал, а тому будiвництво спортивного комплексу для нас прiоритетне», – зазначив очiльник району.

Для пiдвезення учнiв до Новоархангельського НВО №1 придбають шкiльний автобус.

У селi Покотилово за 80 тисяч гривень проведуть поточний ремонт будинку культури.

У будинках культури сiл Покотилово, Небелiвка, Скалiвськi Хутори, Вiльшанка проведуть ремонти.

А у селi Скалiва вiдремонтують фельдшерсько-акушерський пункт.

У Новоархангельськiй центральнiй районнiй лiкарнi за 450 тисяч гривень вiдремонтують пологове вiддiлення, а за 120 тисяч гривень – фiзiотерапевтичне.

На реконструкцiю iнфекцiйного корпусу цiєї ж лiкарнi витратять бiльше п’яти мiльйонiв гривень.

«Ми вiдкритi до спiвпрацi з громадськiстю, всiма громадськими органiзацiями, з усiма громадянами, якi налаштованi працювати на розвиток Новоархангельського району та областi в цiлому», – додав Сергiй Васильченко.