Дитсадок у Компаніївському районі отримав нове приміщення

Перегляди: 918

У Компаніївському районі на базі Живанівського відділення комунального закладу «Компаніївське навчально-виховне об’єднання» відкрили відремонтований дитячий садок.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На реконструкцію та обладнання кімнат для різновікової групи дітей використали майже 1,5 мільйони гривень із селищного бюджету Компаніївської ОТГ. Створили всі необхідні умови для перебування та навчання дошкільнят. Тут є навчальна та ігрова кімнати, спальня, кухня з їдальнею, роздягальня, санітарні та господарські приміщення. Діти та працівники закладу задоволені умовами.

Голова райдержадміністрації Олександр Мороз разом з Компаніївським селищним головою ОТГ Олександром Маслюковим урочисто відкрили заклад та вручили подарунки.

«Ця подія є свідченням успішної реформи децентралізації та злагодженої роботи працівників селищної рад, її депутатського корпусу. Ми ще раз переконуємося у тому, що ця реформа знаходить підтримку у громадах, адже завдяки їй розвивається інфраструктура, поліпшується матеріальна база закладів соціальної сфери, покращується якість життя громади», - зазначив голова райдержадміністрації.