У Кропивницькому провели благодійний концерт на підтримку шестирічного Валентина Луніна

Перегляди: 1419

Сьогодні, 13 грудня, в актовій залі Кіровоградського медичного коледжу ім. Мухіна пройшов благодійний захід «Врятуй дитяче життя» у підтримку підопічного фонду «Дивожиття» Валіка Луніна, який потребує термінової операції на серці, передає кореспондент CBN.

Шестирічний Валік має вроджену ваду серця - множинні дефекти міжшлуночкової перетинки. За словами мами хлопчика, допомогти йому може лише встановлення двох оклюдерів (внутрішньосерцевих імплантатів). Їхня вартість - понад 200 тисяч гривень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«З самого народження ми взагалі лікували пневмонію. Лише після чергового обстеження в нас знайшли вроджену ваду серця. Нас направили в київський інститут Амосова, де моєму сину зробили першу операцію. Він у мене дуже не посидючий. Як і кожній дитині, йому хочеться побігати, погратись. Але доводиться стримувати його через хворобу», – зазначила мама хлопчика Наталя.

У рамках благодійного заходу відбувся концерт за участі студентів Кіровоградського медичного коледжу ім. Мухіна.

«Наш фонд молодий. Він заснований лише з вересня, і під нашою опікою вже шість дітей. Чотирьом з них ми вже допомогли й допомогли саме завдяки небайдужим людям. Ми сподіваємося, що до кінця цього року ми зберемо суму і для Валіка», – розповіла директор фонду «Дивожиття» Вікторія Семененко.

Всі зібрані гроші під час благодійного концерту підуть на операцію для хлопчика.