У Кропивницькому вшанували учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи

Перегляди: 988

У Кропивницькому сьогодні, 13 листопада, відбулися урочистості до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Слова вдячності за порятунок мільйонів життів прозвучали з вуст секретаря міської ради Андрія Табалова, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Невідомо, що б сталося, якби ця ситуація вийшла з-під контролю. Дякуючи вам, вона була локалізована. Тож, за дорученням міського голови Андрія Павловича Райковича, виконавчого комітету, депутатського корпусу, та від громади міста Кропивницького низький вам уклін за те, що ви зробили, за те, що ви дали нам мир і спокій», - звернувся до ліквідаторів Андрій Табалов.

Він зазначив, що держава не все зробила для соціального захисту ліквідаторів, особливо з інвалідністю, тому завдання міського самоврядування - виправляти цю ситуацію крок за кроком.

Від міської та районних в місті рад більше 20 кропивничан отримали подяки за високий професіоналізм, проявлений під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Більше 350 ліквідаторів І категорії отримали грошову допомогу від міськради.