У Кропивницькому випустили з СІЗО ймовірних убивцю і замовника вбивства

Перегляди: 2160

33-річного чоловіка, якого підозрюють в умисному вбивстві громадянина іншої держави в Кропивницькому, випустили під домашній арешт.

Як стало відомо CBN з джерел у правоохоронних органах, клопотання захисту про зміну запобіжного захисту задовольнив Кропивницький апеляційний суд сьогодні, 13 грудня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суд, крім того, задовольнив апеляцію вірогідного замовника вбивства. Він також перебуватиме під домашнім арештом.

Повний текст ухвали зачитають у суді завтра, 14 грудня.

У прес-службі прокуратури області підтвердили інформацію про зміну запобіжних заходів: «Прокурор аргументував, чому підозрюваних слід залишити під арештом. Однак суд вирішив саме так».

Нагадаємо, 6 листопада, близько 22:00, у Кропивницькому поблизу магазину «Файно маркет» на вулиці Верхня Пермська застрелили людину. Вiд отриманих травм 40-рiчний житель обласного центру, уродженець iншої держави, помер на мiсцi.

Правоохоронцi встановили особу чоловiка, причетного до вбивства. Ним виявився 33-рiчний ранiше судимий за тяжкi злочини мiсцевий житель. Його затримали у порядку статтi 208 Кримiнального процесуального кодексу України та повiдомили про пiдозру за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримiнального кодексу України.

Пiдозрюваному загрожує покарання у виглядi позбавлення волi на строк вiд 10 до 15 рокiв або довiчно.

Як з’ясувалося згодом, підозрюваний, виконуючи замовлення на вбивство, помилився і застрелив не ту людину.