Абоненти «Кіровоградтепло» сплатили за жовтень-листопад лише 1%

Перегляди: 1481

Адміністрації теплових підприємств Кропивницького звертають увагу містян та керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності на критично низький рівень розрахунків за отримані послуги впродовж жовтня-листопада.

Так, абоненти ДП «Кіровоградтепло» заплатили лише 1% від виставлених рахунками сум.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Станом на 12 грудня населення міста заборгувало ДП «Кіровоградтепло» 73,6 млн. грн. з урахуванням пільг і субсидій.

Якщо ситуація щодо неплатежів не буде урегульована найближчим часом, у Кропивницькому можуть виникнути проблеми із теплопостачанням на початку 2019 року через відсутність номінацій на природний газ.

Тепловики також нагадують споживачам – користувачам субсидій про необхідність щомісячної сплати за теплопостачання з урахуванням розміру призначеної субсидії. Борг – це ризик втратити субсидії, адже підприємство щомісячно надає інформацію до органів соціального захисту щодо стану розрахунків субсидіантів в частині обов’язкового платежу.

Ознайомитися із списком квартир, за якими обліковується заборгованість за послуги теплопостачання, можна на сайті ДП «Кіровоградтепло».

За матеріалами сайту міськради.