У Світловодську відбувся черговий тур юнацького чемпіонату України з баскетболу

Перегляди: 958

Протягом трьох днів, з 13 по 16 грудня, у Світловодську проходив другий етап чемпіонату Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги у вищій лізі серед юнаків 2007 року народження, повідомив СВN директор світловодського МСК ім. Тузовського Володимир Лисак.

Команда «КДЮСШ-Золотий Вік» (Кропивницький) двічі обіграла своїх суперників з Харкова – «Політехнік» - 78:43; 66:57 та «ДЮСШ-JUNIOR» - 86-18; 65-35.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також двічі були сильнішими за харків’ян і юнаки зі Світловодська. Підопічні Володимира Лисака виграли у «ДЮСШ-JUNIOR» – 66:65, 62:39 та «Політехніка» - 55:39, 55:44.

До вищої ліги ВЮБЛ України серед юнаків 2007 року народження входять, крім світловодців, кропивничан та харків’ян, ще юнацькі колективи з Києва (дві команди), Одеси (дві команди), Дніпра, Нікополя, Рівного та Бердичева. Всього на попередній стадії суперники зіграють між собою по дві зустрічі, й четвірка найкращих виходить до фіналу.

Наразі шість перемог у шести матчах мають хлопці Андрія Бабенка з Кропивницького, які очолюють турнірну таблицю. Світловодська команда Володимира Лисака, двічі поступившись лише землякам, має в своєму активі чотири перемоги й займає третє місце.

Крім, цього світловодці цією ж командою грають в дивізіоні Б з хлопцями, які на рік старші. Тут підопічні Володимира Лисака також потрапили до 12 найкращих.