Жителям Кіровоградщини розповіли про те, як відсвяткувати зимові свята і не збанкрутіти

Перегляди: 848

Про ексклюзивні святкові пропозиції від банкірів сьогодні, 17 грудня, у прес-центрі CBN розповіли представники Кіровоградської філії ПриватБанку.

Аби кожен кропивничанин міг відчути себе справжнісіньким чарівником і при цьому не вийти за рамки сімейного бюджету, ПриватБанк підготував низку пропозицій, серед яких сервіси «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Оплата частинами» – це унікальний сервіс безвідсоткової розстрочки, який допоможе кожному українцеві. Сервісом можна скористатися в магазинах-партнерах. Сьогодні напевне немає товару, який неможливо купити в оплату частинами. Якщо говорити про магазини в Кропивницькому – їх дуже багато», - розповіла керівник напрямку «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку Олена Стоян.

Більше 400 магазинів Кіровоградщини активно співпрацюють з банком за програмами «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка».

Сервіс пропонують заклади різного напрямку – від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм. Крім того, придбати товари за цією програмою можна і в численних інтернет-магазинах – партнерах ПриватБанку.

Окрім сервісу «Оплата частинами», жителі Кіровоградщини можуть скористатися миттєвою розстрочкою.

«Це сервіс, який дозволяє за 30 секунд зробити омріяну покупку всього під 2,9% на місяць», - додала Олена Стоян.