На Кіровоградщині рекомендують звільнити завідувачку дитсадком за сепаратизм і знущання над дітьми

Перегляди: 3299

Міськрада Малої Виски доручила відділу освіти, молоді та спорту вирішити питання щодо подальшого перебування на посаді директора ДНЗ «Чебурашка» Світлани Нестеренко.

Це рішення депутати міськради ухвалили на засіданні сесії сьогодні, 18 грудня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Рішення прийняли у відповідь на запит депутата міськради, голови ГО «Маловисківська рада ветеранів-учасників АТО» Романа Радзілевича. Він стверджує, що Світлана Нестеренко дозволяє собі сепаратистські висловлювання та ображає АТОшників і їхніх дітей, вихованців дитсадка.

До Радзілевича, у свою чергу, звернулися батьки вихованців «Чебурашки».

Міськрада доручила відділу з питань освіти, молоді та спорту «вирішити питання щодо подальшого перебування Світлани Нестеренко на посаді директора ДНЗ "Чебурашка" шляхом дострокового розірвання контракту».

Нагадаємо, жителька Малої Виски Оксана Безух, яка є учасницею АТО, стверджує, що в дитячому садочку №5 «Чебурашка», який відвідує її онук, завідувачка чинить неправомірні дії. За її словами після того, як Світлана Нестеренко зайняла посаду завідувачки, в дитячому садку погіршилися всі можливі умови.

«Вона говорить про АТОшників, що це прості, дурні заробітчани. Адже розумні люди не підуть воювати, а в АТО йдуть лише дурні. Це все вона говорила на п’ятихвилинці вихователям, після чого ті пішли в поліцію і засвідчили це все», – розповіла також бабуся хлопчика.

Світлана Нестеренко заявила, що звинувачення щодо неї - безпідставні.