У Кропивницькому розгорівся скандал через конфлікт педагога й учениці

Перегляди: 2402

У Кропивницькому в школі-інтернаті І-ІІІ ступенів - ліцеї «Сокіл» під час уроку сталася конфліктна ситуація між вчителем і дитиною, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У спільноті «Батьківська рада Кропивницького» в соцмережі з’явилася інформація, що педагог застосував до шестикласниці фізичну силу, дитина отримала тілесні ушкодження.

Відреагувавши на повідомлення, у закладі провели перевірку. За словами керівника закладу Сергія Сторчауса, інформацію перекрутили і «написали, що вчитель фізкультури побив дитину, а такого не було». Від подальших коментарів CBN директор утримався, сказавши, що може роз’яснити ситуацію більш детально лише при особистій зустрічі.

Тим часом «шкільний» скандал прокоментували у міській раді і зауважили, що як і адміністрація закладу, так і батьки вважають конфлікт вичерпаним.

«Із соцмереж і школі-інтернат "Сокіл", і управлінню освіти стало відомо, що є неприємна ситуація в школі. За результатами розбору цієї ситуації управління освіти рекомендувало школі провести батьківські збори. З’ясували, що дійсно була неприязнь між ученицю і вчителем, який, до речі, не викладає в цьому класі вже два роки. І під час відбулася така постановочна відеозйомка, і на батьківських зборах цю ситуацію розібрали, й управління освіти, адміністрація, батьки не вважають, що там є продовження якоїсь конфліктної ситуації», - сказала начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко.