У Кропивницькому відкриється виставка робіт художників з Дніпра

Перегляди: 1006

О 14:00 19 грудня в художньо-меморіальному музеї Осмьоркіна відбудеться відкриття спільної персональної виставки живописних та графічних творів художників з Дніпра Олександра Василенка «Вікна» та Марії Грім «Янівські верби».

Про це CBN повідомили в адміністрації музею.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександр Василенко закінчив Дніпровський театрально-художній коледж (2002), працював художником-декоратором у Дніпровському академічному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка (2005 - 2008), нині - викладач Дніпровської дитячої художньої школи №2 та керівник студії образотворчого мистецтва «Художні майстерні» Дніпровського міського палацу дітей та юнацтва.

Марія Грім закінчила Кіровоградський державний педагогічний інститут імені Володимира Винниченка, нині Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка (1993), працювала викладачем у цьому вищому навчальному закладі та Київському мистецькому інституті художнього моделювання й дизайну імені Сальвадора Далі (1995 - 2000), нині - викладач Дніпровської дитячої художньої школи №2 та керівник студії образотворчого мистецтва «Дизайн і декор» Дніпровського міського палацу дітей та юнацтва. Член Конфедерації дизайнерів і стилістів України.