У Кропивницькому визначили чемпіонів області з волейболу (ФОТО)

Перегляди: 2091

Сьогодні на факультеті фізичного виховання ЦДПУ ім. В.Винниченка відбулося нагородження чемпіонів Кіровоградської області з класичного волейболу серед чоловіків, передає кореспондент CBN.

Цього року не було рівних команді факультету фізвиховання ЦДПУ ім. В.Винниченка – «ФФВ-Волей», яка виграла всі свої матчі та випередила в турнірній таблиці сімох конкурентів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Золоті нагороди та чемпіонський Кубок гравці та тренер чемпіонської команди Сергій Руденко отримали із рук президента обласної федерації волейболу Дмитра Янчука та декана рідного факультету фізвиховання, професора Анатолія Турчака.

Перемогою на обласному рівні підопічні Костянтина Мартишевського та Сергія Руденка не обмежилися. Кропивничани цього року також виграли золото відкритого чемпіонату Черкаської області, спробували свої сили у Першій лізі чемпіонату України й стали першими в зональному турнірі Всеукраїнської Універсіади, фінальна частина якої відбудеться у лютому-березні 2019 року.