Єдина пішохідна вулиця Кропивницького перетворилася на ковзанку, чистити поки не будуть (ФОТО)

Перегляди: 1914

У Кропивницькому до новорічних та різдвяних свят від ожеледі очищають площу Героїв Майдану, проте вулиця Дворцова - єдина пішохідна в місті - залишиться закута в лід.

Як прокоментував CBN ситуацію директор КП «Універсал 2005» Віктор Панішко, лід на єдиній у місті пішохідній вулиці зчищати поки ніхто не планує.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Спецтехніка туди зайти не може», тож вибивати лід треба вручну.

«Ожеледь уже примерзла. Її можна тільки зчищати. Не факт, що вона не піде разом з тим покриттям, що там є», - зазначив Віктор Панішко.

Він наголосив, що працівники підприємства періодично посипають вулицю за дорученням міського управління ЖКГ.

Розчищення тротуарів - зона відповідальності підприємств і установ, які знаходяться поруч. Як нагадав начальник спеціалізованої інспекції міськради Кропивницького Андрій Максюта, згідно зі статтею 152 КУпАП, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фотогалерея

Фото Григорія Зуба, CBN