Для дітей-сиріт з Кіровоградщини придбають іще сім квартир

Перегляди: 722

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулося чергове засідання комісії з розподілу субвенції з державного бюджету на придбання житла.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час комісії розглянули питання купівлі житла для дітей-сиріт та приміщень для дитячих будинків сімейного типу.

Як зазначила Світлана Лобанова, протягом року між районами та містами області розподілили 19,8 млн грн цільової державної субвенції на придбання чотирьох приміщень для дитячих будинків сімейного типу та 68 квартир для дітей-сиріт та осіб з їх числа. Нерозподіленими залишаються понад два млн грн субвенції.

Цього разу на розгляд комісії надійшло сім пропозицій щодо придбання житла від чотирьох територій: Новоархангельського, Знам'янського, Кіровоградського районів та м. Кропивницького.

За результатами обговорення члени комісії, шляхом голосування, підтримали кожну пропозицію. Отже, до кінця року для сімох дітей-сиріт та осіб з їх числа придбають однокімнатні квартири.

Нагадаємо, у Добровеличківському районі вручили ключі та документи від квартири дитині-сироті Дарині Малаховій. Це вже третя квартира у районі, яку придбали у рамках виконання постанови Кабміну.