Міська рада Кропивницького змінила регламент своєї діяльності

Перегляди: 2054

Сьогодні, 12 листопада, на третьому засіданні 13 сесії сьомого скликання депутати міськради підтримали пропозицію змінити регламент роботи.

Депутати змінили порядок надання кропивничанам можливості виступити під час сесійних засідань, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після підписання міським головою цього рішення містяни, які хочуть донести власну думку до обранців, зможуть це зробити після розгляду основних питань порядку денного пленарного засідання у розділі «Різне».

У випадку необхідності відпрацювання питання, яке озвучили, головуючий на пленарному засіданні надасть протокольне доручення відповідній посадовій особі чи органу розглянути питання, вжити заходи і надати відповідь депутату або кропивничанам, які записалися для виступу, індивідуально та у встановлений головуючим термін.

Секретар міської ради Андрій Табалов наголосив на відкритості й прозорості роботи міської ради.

«Сюди необхідно віднести і можливість громадянам виступити та донести свою думку до депутатського корпусу, й організацію прямих трансляцій міської ради, засідань усіх постійних депутатських комісій, і активну роботу депутатів з виборцями під час прийомів з особистих питань. Ми працювали у такому режимі три роки, а тому можемо зробити висновки і вирішити, як забезпечити чіткішу й організованішу роботу під час сесійних засідань. Тому це рішення направлене, у першу чергу, на забезпечення інтересів громадян, у тому числі тих, які не можуть взяти участь у роботі сесії у ранкові часи через свою зайнятість на роботі», - зазначив Андрій Табалов.