На Кiровоградщинi взяли пiд варту чоловiка, який ледь не вбив знайомого та поранив пiдлiтка

Перегляди: 761

За клопотанням Знам’янської мiсцевої прокуратури взяли пiд варту чоловiка, який намагався ножем вбити знайомого.

Про це CBN поiнформували в прес-службi обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пiд час iнциденту постраждали двоє громадян, якi намагалися припинити злочиннi дiї нападника. Так, чоловiк отримав перелом правої руки, а пiдлiток (2003 р.н.) – рiзану рану грудної клiтини.

Подiя мала мiсце в м. Свiтловодськ на початку травня 2018 року на лiтньому майданчику бiля магазину.

Також встановили причетнiсть пiдозрюваного до вчинення хулiганських дiй у передпокої хiрургiчного корпусу Свiтловодської ЦРЛ. Зокрема, п’яний чоловiк ображав медичних працiвникiв та iнших присутнiх осiб в примiщеннi приймального передпокою, пошкодив медичнi iнструменти та меблi перев’язувального кабiнету.

Протиправнi дiї призвели до тимчасового зупинення роботи приймального вiддiлення. Бiльш того, погрожував фiзичною розправою працiвникам полiцiї за допомогою медичних ножиць та скальпелю.

Майже пiвроку переховувався вiд слiдства. Наразi правоохоронним органам вдалося встановити його мiсцезнаходження та затримати.

Свiтловодський мiськрайонний суд нападнику обрав запобiжний захiд у видi тримання пiд вартою строком на два мiсяцi.

Крiм того, йому повiдомили про пiдозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (закiнчений замах на умисне вбивство) та ч. 3, 4 ст. 296 (хулiганство) Кримiнального кодексу України.

За скоєне затриманому загрожує вiд семи до 12 рокiв позбавлення волi.