У Кропивницькому готувалися зустріти Гриценка - і не зустріли (ФОТО)

Перегляди: 1735

Сьогодні, 19 грудня, біля площі Героїв Майдану в Кропивницькому пройшла мирна акція під назвою «До візиту "Г"», передає кореспондент CBN.

Активісти засуджували колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка за те, що він був корисливим, перебуваючи на посаді міністра оборони.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Гриценко продав землі, які належать українській армії, і ми виступаємо проти цього. Адже це наші землі, які є нашими споконвіку. Якщо ця людина прийде до влади, то ми хочемо,щоб вона не робила більше цих помилок», – розповів учасник акції Владислав. Своє прізвище він назвати відмовився.

Анатолій Гриценко є кандидатом в президенти на виборах 2019 року.

«Навряд чи це на нього вплине сьогоднішня акція. Але ми сподіваємося, що громада це побачить, і що все ще залишились люди, яким не байдужа наша держава. Я вважаю, що настільки красти в нашої країни – це вже занадто. Земля належить всьому народу, а не лише комусь одному», – додав активіст.

Учасники акції принесли плакати з гаслами проти Гриценка й гарбуз, на якому розмістили фото колишнього міністра оборони.

Анатолій Гриценко, який планував приїхати сьогодні в Кропивницький, так у центрі міста і не з’явився.