У Кропивницькому пройшла чергова конференція обласної федерації футболу

Перегляди: 1469

Чергова конференція громадської спілки «Кіровоградська обласна федерація футболу» пройшла сьогодні в конференц-залі ОСДЮШО «Надія», повідомив кореспондент СВN.

Делегати прийняли до своїх лав у якості колективних членів Онуфрієвську та Новомиргородську районні федерації, внесли необхідні зміни до Статуту обласної федерації, подякували за багаторічну плідну працю члену Виконкому КОФФ Олександру Корінному, який вирішив зосередитися на іншій роботі й попросив звільнити його від цих обов’язків за власним бажанням, обравши замість нього голову Новгородківської районної федерації футболу Євгена Захожего.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перед колегами відзвітував голова обласної федерації Віктор Безсмертний, який відзначив великий успіх в еліті професіонального футболу ФК «Олександрія, постійний прогрес ФК «Інгулець» та складнощі ФК «Зірка».

Керманич КОФФ відмітив перемогу воїнів-гравців ФК «Кропивницький» у першому чемпіонаті Героїв АТО, підвищення якості змагань в обласному аматорському чемпіонаті першої ліги, де грають лише футболісти, що мають місцеву прописку. В напруженій боротьбі проходив й обласний чемпіонат в елітному дивізіоні. Тут, завдяки бійцівським якостям гравців та тренерів ФК «Новоукраїнка», вдалося нівелювати певні проблеми, які виникли через відсутність в регламенті пункту про проведення «золотого» матчу між лідерами, що набрали однакову кількість очок. А вирішенню проблем регламенту та покаранням команд, які передчасно знімаються зі змагань, буде присвячене найближче засідання Виконкому КОФФ.

Також в цьому році вдалося змінити формулу проведення юнацької першості й залучити до турніру більше юних футболістів із районів. Плідно працювали суддівський та навчально-методичний комітети федерації, які посприяли тому, що в нас є арбітри в різних лігах чемпіонату України та постійно підвищують свою кваліфікацію тренери.

Віктор Безсмертний запропонував комітету по роботі із засобами масової інформації розглянути можливість, за сприяння КОФФ, створення телепрограми, яка б висвітлювала події футбольної Кіровоградщини. А виконавчий директор ФК «Зірка», член контрольно-дисциплінарного комітету Андрій Перевозник запропонував створити у федерації Комітет історії та статистики, який сам погодився очолити.

Наостанок керівники обласної федерації нагородили команди ФК «Енерго», ФК «Новоукраїнка» та ФК «Долинська», які відзначилися в футзальній та футбольній першості області, та побажали колегам плідної роботи в 2019 році.