У Кропивницькому вручили стипендії кращим спортсменам

Перегляди: 1192

Третє засідання 13 сесії міськради Кропивницького сьомого скликання розпочалося врученням щорічної стипендії кращим спортсменам за підсумками року.

Стипендії започаткували у 2016 році за ініціативи міського голови Андрія Райковича, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Свідоцтво про отримання стипендій Андрій Райкович вручив призеру чемпіонату України, чемпіонату Європи зі скелелазіння серед юнаків, учаснику Юнацьких олімпійських ігор Ярославу Ткачу та його тренеру Миколі Побережцю, чемпіонці України з велоспорту, призерці Кубка України Катерині Сокур та її тренеру Наталії Канюк, призеру чемпіонату України з боксу, учаснику чемпіонату Європи Тамерлану Мірашову та його тренеру Віктору Фесечку.

Стипендії також отримали чемпіон України з боксу серед юніорів Олег Мельниченко, тренер призера чемпіонату України зі спортивної гімнастики Василь Маєвський, чемпіон України з дзюдо серед юніорів Вадим Велков та його тренер Сергій Нечмоня, призер чемпіонату України з кульової стрільби Лілія Нестеренко та призер чемпіонату України Роман Копійка.

Секретар міської ради Андрій Табалов привітав призера чемпіонатів України та світу з таеквондо серед юніорів Лілію Діордієву та її тренера Ігоря Зюнзю, чемпіона України з гирьового спорту серед юніорів Геннадія Тимофєєва та його тренера Сергія Шевченка, чемпіонку з пауерліфтінгу серед дівчат Аміну Малешко та її тренера Юлію Кондратенко, чемпіона України з велоспорту Владислава Шутка та його тренера Олексія Науменка.

Кращими спортсменами за підсумками року також визнані володарка Кубку України з софтболу Вікторія Крицька та її тренер Оксана Шансова, тренер чемпіонки України зі спортивної гімнастики Світлана Куценко, чемпіонка України з важкої атлетики серед юніорів Катерина Бугай та її тренер Володимир Іващішин, призерка чемпіонату України з настільного тенісу серед молоді Марія Куріщенко та її тренер Юрій Куріщенко, призерка чемпіонату України з художньої гімнастики серед дівчат Єлизавета Савенкова та її тренер Анастасія Мельник.