У Смоліному відбувся чемпіонат Маловисківського району з футзалу

Перегляди: 1125

У спортивному залі Смолінського НВО пройшов чемпіонат Маловисківського району з футзалу серед аматорських команд, повідомив СВN директор районної ДЮСШ Сергій Іванов.

Проведення чемпіонату стало можливим завдяки співпраці відділу освіти, молоді та спорту Маловисківської райдержадміністрації, відділу освіти, молоді та спорту Смолінської ОТГ та районної федерації футболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після жеребкування вісім команд розділили на дві групи.

В першій команда «Вись ДЮЦ-2003» переграла головних конкурентів - команду «Вись» (тренер Андрій Михайловський) з рахунком 5:4. Команда «Булат» з села Плетений Ташлик (тренер Богдан Булат), перегравши конкурентів з лозуватської «Агро-Віти», фінішувала третьою.

У другій групі не було рівних команді «Шахтар» зі Смоліного. Юні вихованці тренера Сергія Шаповала з «Шахтаря-2003», здолавши «Ноксен» зі Злинки з рахунком 2:1, посіли друге місце в групі. «Метеор» з Плетеного Ташлика став четвертим.

У поєдинку за третє місце досвідченіші гравці команди «Вись» перемогли «Шахтар-2003» з рахунком 3:1.

У золотому протиборстві між смолінським «Шахтарем» та маловисківською «Вись ДЮЦ-2003» з рахунком 7:5 переміг «Шахтар».

Склад чемпіонів Маловисківського району з футзалу 2018 року: Олександр Любченко, Дмитро Божок, Євген Пашко, Родіон Симоненко, Володимир Затуливітер, Олександр Заіка, Дмитро Лазуткін, Дмитро Курдюмов, Олександр Головченко та наставник Ігор Дьячков.

Команди-призери чемпіонату отримали кубки, медалі та грамоти, які вручив голова Маловисківської районної федерації футболу Олександр Зелюнко.