Влада привітала зі святом вихованців дитбудинку в Кропивницькому (ФОТО)

Перегляди: 1144

У День Святого Миколая до вихованців Кіровоградського обласного спеціалізованого будинку дитини нового типу завітали гості з подарунками: перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, директор департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Олег Рибальченко, представники головного управління Національної поліції області та управління поліції охорони в області, громадськість.

Про це CBN поінформували в прес-службі обласної державної адміністрації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Малеча підготувала гостям святковий концерт. Діти розповідали вірші, співали пісень про Святого Миколая, танцювали та грали на музичних інструментах.

Сергій Коваленко подякував малюкам за чудовий концерт, привітав їх з Днем Святого Миколая, прийдешніми новорічними святами та вручив пакунки з солодощами. Окремо подякував колективу закладу за щоденну турботу про дітей.

Нині в Будинку дитини виховуються 73 дітей віком від народження до шести років. Більшість з них - діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Також у закладі перебувають малюки з вродженими вадами та патологіями, які у супроводові батьків отримують реабілітаційні та лікувально-профілактичні послуги.