Депутати міськради Кропивницького востаннє у 2018 році скорегували міський бюджет

Перегляди: 758

Вчора, 12 листопада, на третьому засіданні 13 сесії сьомого скликання депутати міськради за поданням начальника фінансового управління Любові Бочкової скорегували міський бюджет-2018, передає кореспондент CBN.

Необхідність внесення змін пов’язана з тим, що змінилася низка субвенцій з держбюджету.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зокрема, на 61,1 мільйона гривень зменшилася субвенція на виплату допомоги сім’ям з дітьми і на 36,2 мільйона гривень виріс обсяг субвенції на надання пільг та житлових субсидій. Крім того, додатково майже 1,2 млн грн направили на придбання житла для дітей-сиріт та 1,9 млн грн на виплату грошової компенсації для отримання житла сім’ями загиблих бійців та кропивничан з інвалідністю, які брали безпосередню участь в АТО та потребують поліпшення житлових умов.

В той же час на 664 тисячі гривень зменшилася субвенція на виплату соціальної допомоги на дітей-сиріт та на 469 тисяч гривень - на надання державної підтримки дітей з особливими освітніми потребами.

За словами Любові Бочкової, очікується збільшення освітньої субвенції на оплату праці педагогічних працівників загальноосвітніх закладів на 7,2 мільйона гривень, хоча кабмін поки не прийняв рішення щодо розподілу цих коштів між регіонами.