На Кіровоградщині чоловік облив бензином і підпалив свою матір

Перегляди: 1459

25 березня 2018 уродженець Омської області, а нині – житель Кіровоградщини перебував на території домоволодіння своєї матері, де між ними виникла сварка.

Матеріали справи опубліковані в Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік пішов до сараю, взяв каністру з бензином, облив стіни житлового будинку, в якому проживають матір - людина похилого віку - разом із неповнолітнім онуком, зовні та майно в одній з кімнат.

Жінка намагалася зупинити сина, але він узяв сірники і підпалив оселю. Матері вдалося загасити пожежу.

Цього ж дня син облив бензином і матір. Після чого кинув у її бік запалений сірник. На потерпілій почав горіти одяг, який остання самотужки загасила.

Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді опікової рани лівої кисті другого ступеня.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень визнав повністю. Йому призначили покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки і три місяці.

Пізніше захисник постраждалої подав апеляцію, оскільки вважає, що призначене покарання не є достатнім для виправлення чоловіка та попередження вчинення ним нових злочинів.

12 грудня 2018 року Кропивницький апеляційний суд вирішив призначити зловмиснику остаточне покарання у виді позбавлення волі строком на п’ять років і три місяці.

Нагадаємо, ввечері 14 листопада у селі Цибулеве Знам’янського району під час сімейної сварки чоловік облив дружину бензином і підпалив. Пальне заливав навіть у рот.

Жінка отримала близько 90% опіків тіла. Вона померла у лікарні.