На Кіровоградщині п’яний юнак скоїв ДТП на викраденому авто

Перегляди: 1298

В Олександрії нетверезий юнак викрав авто та скоїв на ньому ДТП, про це повідомляють «Олександрійські новини».

Поліція спочатку дізналася про викрадення автівки 43-річної жительки Олександрії. Як з'ясувалося, угон автотранспорту стався через бажання 21-річного жителя міста «поганяти» на авто. Історія ж почалась із алкогольної вечірки, де власниця авто і молодик спільно відпочивали і вживали спиртне.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За попередніми даними в одній із квартир по вулиці Садовій заявниця разом із ним, в компанії своїх друзів, до пізньої пори вживали алкогольні напої. О пів на другу ночі, сп'янілий молодик без дозволу власниці сів за кермо її автомобіля і поїхав до центру міста. Не справившись з керуванням, він врізався в дерево та швидко зник з місця події», - повідомила представник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Олена Переверзєва.

Авто поки що перебуває на території Олександрійського відділу поліції. Машина має механічні пошкодження.

«По даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 289 Кримінального кодексу України», - зауважила Переверзєва.

Санкція статті передбачає відповідальність за незаконне заволодіння транспортним засобом у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.