На Кіровоградщині знайшли мертвим у річці зниклого жителя Миколаївщини

Перегляди: 1133

На Миколаївщині розшукували 44-річного жителя села Синюхин Брід Первомайського району, про зникнення якого 17 грудня повідомив 52-річний товариш.

Про це йдеться у повідомленні ГУ НП у Миколаївській області, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Останній раз чоловіка бачили 15 грудня, більше він не виходив на зв'язок. Його місцезнаходження було невідоме, пізніше чоловіка знайшли вбитим.

Від заявника поліцейські дізналися, що напередодні зникнення чоловік разом зі знайомими спочатку вживав спиртні напої, а потім на своєму автомобілі їздив селом у своїх справах. Наступного дня машину знайшли покинутою на одній з вулиць села.

Правоохоронці взялися за пошуки зниклого чоловіка. Його виявили тіло в очереті на березі річки Синюха, біля одного з сіл Кіровоградської області.

«У ході розслідування поліцейські встановили, що до смерті чоловіка причетні двоє його односельчан, 53 та 70 років. 52-річний чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Як з'ясувалося, напередодні вбивства чоловіки разом проводили дозвілля. Через що стався конфлікт, який призвів до загибелі, встановить розслідування», - розповіли в поліції.

Правоохоронці затримали зловмисників у порядку ст. 208 КПК України. За погодженням з місцевою прокуратурою вирішується питання про підозру у вчиненні злочину й обрання запобіжного заходу.

Слідчі Первомайського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», за санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.