У Кропивницькому назвали найзлісніших депутатів-прогульників

Перегляди: 1383

ГО «Асоціація політичних наук» підвела проміжні підсумки загальноукраїнського проекту, мета якого - зміцнення комунікації між виборцями та депутатами, шляхом підвищення рівня поінформованості виборців про роботу депутатів, що їх представляють.

За результатами перевірки, що здійснювалася протягом серпня-жовтня, сталі відомі найбільш відкриті та найменш відомі у своїх округах депутати міськради обласного центру, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Обранцям вручили «пряники» та «різки».

Володарями «пряників» стали Олег Краснокутський, Валентина Яремчук та Олександр Цертій. Їх найчастіше бачать виборці на округах, їхні приймальні працюють у визначений час, а діяльність депутатів найбільш висвітлена в ЗМІ та соціальних мережах.

Номінантами на «різки» стали депутати Богдан Товстоган, приймальня якого була закрита під час перевірки протягом трьох місяців, та два найбільших прогульники сесійних засідань - Рафаель Санасарян та Сергій Калапа.