У Кропивницькому заслужений спортивний журналіст поділився досвідом із школярами (ФОТО)

Перегляди: 1097

Сьогодні в рамках соціального проекту «Допомога спорту» на базі НВО ЗШ I-III ступенів №24 – ЦДЮТ «Оберіг» відбулася зустріч школярів із заслуженим журналістом України, спортивним оглядачем «Центральноукраїнського бюро новин» та газети «Україна-Центр» Юрієм Ілючеком.

Захід відбувся за ініціативи Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Юрій Ілючек поділився власним досвідом, який набув багаторічною працею у спортивній журналістиці та значущою для іміджу області та України.

Зокрема, мова йшла про роботу та цікавинки на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, Пхьончхані, юнацькій Олімпіаді в Буенос-Айресі та інших змаганнях міжнародного рівня. Розповідь супроводжувалася цікавими фото, відеоматеріалами та запитаннями дитячої аудиторії.

В завершенні виступу Юрій Ілючек закликав юнаків і дівчат до занять фізичною культурою і спортом, бути здоровими, спробувати свої сили в спортивній журналістиці, ставити собі завдання та впевнено йти до своєї мети.