На Кіровоградщині безхатченка підозрюють у вбивстві трьох людей

Перегляди: 848


У результаті спільних дій працівники прокуратури спільно з правоохоронцями Кіровоградщини затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві трьох жителів Олександрійського району.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомили в прес-службі ГУНП у Кіровоградській області.

13 грудня Олександрійський районний відділ поліції отримав повідомлення про виявлення тіла 45-річного місцевого жителя зі слідами удушення.

Через кілька днів у місті Олександрія на території дачного кооперативу в будинку виявили тіла господарів помешкання, 53 та 60 років, з ножовими пораненнями.

У результаті вжитих заходів поліцейські встановили особу, причетну до скоєння злочинів. Ним виявився раніше судимий 43-річний чоловік без постійного місця проживання.

За попередніми даними, громадянин вчинив убивства з корисливих мотивів. Чоловік позбавив життя потерпілих та після скоєного заволодів їх майном. Особу затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Поліцейські проводять розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення на строк від 10 до 15 років або довічного ув’язнення з конфіскацією майна.