Секретар міської ради Кропивницького прозвітував про рік роботи

Перегляди: 1221

Вчора, 21 грудня, у Кропивницькому відбувся публічний звіт перед громадськістю секретаря міської ради Андрія Табалова та його команди в міськраді - депутатської фракції політичної партії «Наш край».

«Ми разом із вами підбиваємо підсумки спільної плідної роботи», - підкреслив Андрій Табалов, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В рамках заходу до кропивничан звернувся і міський голова Андрій Райкович. Він зазначив, що започаткована цією каденцією депутатів практика звітів перед людьми «очі в очі» дає можливості «звірити позиції, почути людей і скоригувати плани». Андрій Райкович запевнив громадян, що міська влада працює над тим, щоб Кропивницький перетворився на «маленький Париж», був сучасним, модерновим, красивим.

«Для цього ми все робимо, вибачте, що не так швидко, як хотілося б», - додав міський голова.

Андрій Табалов у своїй доповіді окреслив кілька напрямків роботи команди депутатів. Він зазначив, що депутатська фракція старанно відпрацювала у сесійній залі, голосуючи за всі життєво важливі для громади питання, а сам секретар ради приймає людей кожного дня.

Табалов нагадав, що депутати «Нашого краю» допомогли відстояти права людей, коли минулого року місто ризикувало лишитися без тепла. Фракція у повному складі проголосувала за повернення у власність міста ДП «Кіровоградтепло».

Найбільшим досягненням Андрій Табалов вважає консолідування депутатського корпусу, яке підтвердило голосування за бюджет-2019. З 38 депутатів проект підтримали 35.

За його словами, депутати фракції підтримали починання міського голови, такі як відновлення комунального транспорту, капітальний ремонт освітніх та медичних закладів, матеріальну підтримку соціально незахищених кропивничан, зведення першої за багато років дев’ятиповерхівки, капітальний ремонт шляхопроводу по провулку Об’їздному, реконструкцію арки тощо.

Андрій Табалов згадав про громадський бюджет, який дозволив кропивничанам не тільки об’єднатися, а ще й зробити комфортнішим власне життя. На багатьох прибудинкових територіях з’явилися дитячі та спортивні майданчики. Крім того, в місті з’явився молодіжний центр для людей з інвалідністю. Йде активна підготовча робота з реконструкції набережної.

Табалов наголосив, що девіз його команди – «хочеш змін – починай діяти».

Він також зупинився на активізації роботи дільничних поліцейських з головами квартальних комітетів, що вже дало певні результати. Окрім іншого, секретар міськради переймається проблемою безпритульних тварин в обласному центрі. Він пропонує через громадський бюджет виділити кошти організаціям «Щасливий пес» та «Бім» для розширення їхньої діяльності та покращення умов утримання тварин.

Досягненням роботи депутатської фракції Андрій Табалов вважає відновлення сполучення віддалених районів міста з центром, глобальний ремонт доріг у місті, вирішення проблеми нетактовної поведінки водіїв маршруток, допомогу сім’ям загиблих героїв та психологічну підтримку тих, хто взяв участь в антитерористичній операції на сході країни тощо.