Сільгоспвиробники Кіровоградщини при отриманні держдотації віддають перевагу ПриватБанку

Перегляди: 714

Більше 3,5 тисяч жителів Кіровоградщини - 70% отримувачів держдотацій у сфері тваринництва та садівництва - віддали перевагу картковим рахункам ПриватБанку.

Про це CBN повідомили у прес-службі Кіровоградської філії ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Наші картки мають безліч переваг - від безкоштовного, швидкого і легкого оформлення до можливості користування і за кордоном, і в Інтернеті, - зазначила керівник напрямку просування соціальних програм Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Наталія Титаренко. - Безкоштовне користування, зняття коштів без комісії, безкоштовне SMS-інформування, можливість здійснення оплат в Інтернеті, можливість самостійної зміни ПІН-коду, блокування/розблокування картки, можливість зняття готівки у будь-якому банкоматі на території України без комісій, можливість обслуговування у будь-якому відділенні ПриватБанку, а не лише в тому, де її отримано. І це не повний перелік переваг!»

ПриватБанк допомагає сільгоспвиробникам отримувати компенсацію за п’ятьма державними програмами, спрямованими на підтримку агробізнесу. З початку нинішнього року через Кіровоградську філію ПриватБанку підприємці подали 650 заявок на компенсації. Найбільша кількість заявок, а саме 382, стосувалася компенсації 25% відсотків вартості сільськогосподарської техніки.

ПриватБанк нагадав всім клієнтам, що термін подачі заявок на компенсацію продовжили до 31 грудня.