У Кропивницькому вихованці школи-інтернату зв'язали речі для самотніх пенсіонерів

Перегляди: 851

У Кропивницькому діти з піщанобрідської школи-інтернату зв'язали теплі подарунки для пенсіонерів, які перебувають на утриманні в місцевому психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням в рамках акції «Зігрій своїм теплом».

Про це CBN поінформували в прес-службі головного територіального управління юстиції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Благодійна акція «Зігрій своїм теплом» відбулась за ініціативи команди обласного управління юстиції спільно з представниками нотаріальної спільноти Кіровоградщини та підприємця Андрія Федорченка.

«Під час одного з візитів в піщанобрідську школу-інтернат виникла ідея запропонувати дітям підготувати для людей похилого віку, які з тих чи інших причин змушені жити в медичному закладі, подарунки. Приємно, що вихованці інтернату з ентузіазмом сприйняли цю ініціативу й власноруч зв’язали для пенсіонерів шкарпетки, килимки та шалі», – розповів про акцію Вадим Гуцул.

Дітей зі школи-інтернату запросили до обласного управління юстиції, де вони провели для працівників структурних підрозділів майстер-клас з вишивання бісером символічної карти «Я маю право!».

Діти пообіцяли закінчити роботу вже самостійно під час перебування в школі.

Після закінчення заходу вихованці інтернату отримали солодощі й подарунки від команди юстиції напередодні новорічних свят.