На Кіровоградщині шахрай поцупив гроші, які збирали на лікування дитини

Перегляди: 2195

На початку липня 2018 уродженець м. Донецьк, а нині – житель Кіровоградщини незаконно заволодів коштами, призначеними для лікування дитини.

Матеріали справи опубліковані в Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік у мережі Інтернет побачив оголошення про збір грошей на лікування з зазначенням номеру рахунку та номеру мобільних телефонів батьків.

Зловмисник вирішив незаконно заволодіти грошима інших громадян. Він зателефонував за вказаним номером та шляхом обману дізнався про номери мобільних телефонів близьких родичів та знайомих матері дитини.

Використовуючи вказану інформацію, заблокував вищевказаний номер мобільного та поновив його на своє ім'я. Номер банківської картки, яку знайшов в мережі Інтернет, зареєстрував у банківській системі. Після надходження коштів на рахунок вказаної банківської карти в сумі 4530 грн, зловмисник зняв готівку в банкоматі.

Під час судового засідання обвинувачений визнав свою вину та відшкодував завдану шкоду потерпілій.

18 грудня 2018 року Олександрійський міськрайонний суд призначив йому покарання - штраф у розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 1700 гривень.