Служба автодоріг: Проїзд трасами Кіровоградщини забезпечений

Перегляди: 1573

Проїзд автомобільними дорогами загального користування в Кіровоградській області забезпечений, лише на одній ділянці є труднощі, не пов’язані зі сніговими заметами.

Про це CBN повідомив диспетчер Служби автомобільних доріг в Кіровоградській області Василь Сухно.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Протоколом позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 25 грудня №37 було обмежено рух всіх видів транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування в області: М-13 Кіровоград – Платонове та М-04 на ділянці Знам’янка – Олександрія до настання сприятливих погодних умов, – інформує Сухно. – Обмеження руху тривало до 13 години сьогоднішнього дня. З цього часу вже почав йти рух, великоваговий транспорт пішов на Олександрію, Платонове. Наразі всі філії облавтодору відрапортували про те, що проїзд забезпечено. Єдине що є ускладнення для великовагового транспорту в Гурівці – це М-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя: там десь на 80 кілометрі «склало» фуру на підйомі, і зараз туди виїхали дорожники. Зараз знову починається сніг, вітер його перемітає і важко проїхати великоваговикам. Загалом на розчистку трас задіяно 164 одиниці техніки та 190 дорожників і механізаторів».

Нагадаємо, на Кiровоградщинi рух ускладнений в уманському i полтавському напрямках.