У Кропивницькому комунальники всю нiч розчищали дороги вiд снiгу

Перегляди: 1206

Сьогоднi, 26 грудня, пiд час ранкової наради мiський голова Кропивницького Андрiй Райкович поставив комунальним службам завдання активнiше вивозити снiг iз центру мiста, продовжувати прочищати магiстральнi вулицi аж до бордюрної частини, та пробивати радiальнi вiд магiстралей дороги.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Особливу увагу мають придiлити розчистцi вiд снiгу пiдходiв до закладiв соцiально-культурної сфери.

«Обов’язково зробiть нормальнi пiд’їзди та пiдходи до закладiв охорони здоров’я, освiти, щоб дiти не в снiгу до школи добирались, – наголосив Андрiй Райкович. – А власники магазинiв, кафе й аптек мають термiново прибрати снiг бiля своїх закладiв! Але, щоб не вивалювали його на проїжджу частину!».

Вночi на розчистку дорiг мiста виїжджала 21 одиниця снiгоочисної технiки. Комунальники працювали всю нiч, i зараз їм дали можливiсть вiдпочити, на наступну змiну вони виїдуть пiсля 15:00.

Вдалося комунальникам подолати критичну ситуацiю i на селищi Новому: вчора там через сильнi перемети ускладнився рух автобусiв №274. Вночi дорогу прогрейдерували i автобуси почали курсувати у штатному режимi.