У Кропивницькому нагородили переможців конкурсу про запобігання насильству

Перегляди: 1193

Сьогодні, 26 грудня, в приміщенні головного територіального управління юстиції у Кропивницькому відбулося нагородження школярів за участь у конкурсі зі створення ескізів графіті на тему «#ЗапобігтиНасильству», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Всього в конкурсі взяли участь 14 школярів, з яких п’ятеро посіли перші місця. Всім дітям подарували солодощі та значки «Я маю право».

У номінації «Актуальне» перемогла Аріна Бурлакова, «Символ конкурсу» - Аліна Леонтьєва, «Ідея» - Валерія Куницька, переможець в номінації «Меседж» - Павло Янковий.

Всі роботи переможців планують розмістити у людних місцях обласного центру.

«Про права дітей ми опікуємося дуже багато і дуже багато цьому присвячено ініціатив. Ми хочемо, щоб в нашій країні люди себе відчували захищеними», - зазначила заступник Міністра юстиції з питань державної виконавчої служби Світлана Глущенко.

Нагадаємо, у Кропивницькому серед школярів стартував конкурс створення ескізів графіті на тему «#ЗапобігтиНасильству».

Конкурс проводять за ініціативи Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області й громадських організацій «Асоціація жінок України «Дія», «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького», «Територія успіху».

На творців кращих робіт чекає візит до Верховної Ради України та Міністерства юстиції України.