У Кропивницькому засудили чоловіків, які відібрали тюльпани у продавчині

Перегляди: 1924

8 березня 2018 житель обласного центру приїхав на автомобілі Ford Scorpio до точки продажу квітів неподалік магазину АТБ по вул. Родимцева в Кропивницькому.

Матеріали справи опубліковані в Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік вийшов із машини та, підійшовши до продавчині квітами, почав жестикулювати, вдаючи із себе глухонімого. Далі зловмисник почав хапати за ящик з квітами. В цей час його спільник, який знаходився за кермом автомобіля, відкрив двері і попросив, щоб продавчиня принесла хороші квіти. При цьому спільник тримав у руках пістолет.

Жінка піднесла три букети квітів до машини, однак перший зловмисник вихопив у неї з рук квіти, кинув на землю і знову почав забирати ящик з тюльпанами. При цьому чоловік був одягнений у жилетку на голе тіло.

Після цього потерпіла почула гучний постріл, розвернулася та помітила спільника правопорушника, який, сидячи за кермом автомобіля із відкритими дверима, перезарядив пістолет та направив на неї.

Боячись за власне життя та здоров’я, жінка перестала перешкоджати заволодінню коробкою із квітами.

У результаті чоловіки забрали у неї тюльпани в кількості 106 одиниць вартістю 2120,0 грн та зникли з місця події.

13 грудня 2018 року Ленінський районний суд визнав чоловіка, який відбирав квіти, винним у вчиненні злочину та обрав йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на вісім років з конфіскацією всього майна, яке є власністю засудженого.

Чоловік, який стріляв, сидячи в авто, отримав покарання у виді позбавлення волі строком на сім років з конфіскацією майна.