На Кiровоградщинi зросла вартiсть обiдiв у дитсадках

Перегляди: 845

У комунальних дитячих садках Олександрiї вартiсть харчування дiтей становитиме 20 гривень з 1 сiчня 2019 року. Таке рiшення прийняли на засiданнi виконавчого комiтету, повiдомляють «Олександрiйськi новини».

Вартiсть харчування у дитсадках для непiльгової категорiї дiтей складала 15 гривень. Зростання вартостi вiдбулося пiсля обговорення питання iз батьками i за їх згодою.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На наступний рiк пiльгова категорiя громадян, якi матимуть змогу отримувати безкоштовне харчування у закладах загальної середньої освiти та дитсадках не змiнилась: дiти-сироти, дiти, позбавленi батькiвського пiклування, дiти з сiмей, якi отримують соцiальну допомогу як малозабезпеченi та дiти iз багатодiтних сiмей, якi опинилися у складних життєвих обставинах. Також у цiй пiльговiй категорiї дiти, батьки яких загинули, пораненi, були або є учасниками АТО, дiти iз тимчасово окупованої територiї України та зони проведення ООС.

50% знижки за харчування можуть отримувати у дитсадках сiм’ї, якi мають трьох i бiльше дiтей.