У Кропивницькому відбулися змагання з важкої атлетики

Перегляди: 1685

Юнаки та дівчата до 15 років змагалися у відкритому чемпіонаті ОСДЮСШО «Надія» з важкої атлетики.

Про це CBN поінформували організатори заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Змагання зібрали 50 юних спортсменів із Кропивницького, Сміли, Сосновки Олександрівського району та Голованівська.

Найкращим серед юнаків став вихованець ОСДЮСШО «Надія» Ярослав Єлецький, а серед дівчат до 15 років абсолютною чемпіонкою стала Дар'я Шестель. Вона перевершила власний рекорд на 17 кг, показавши у сумі двоборства 150 кг.

Дар'я Шестель також поновила власні рекорди України серед дівчат до 13 років, які вона ж і встановила нещодавно на чемпіонаті України серед 15-річних важкоатлеток. Також гарні результати продемонстрували Микола Пятишев, Данило Вільшанков, Дарія Мещерякова, Вікторія Петрова, Катерина Боревич.

У змаганнях взяли участь наймолодші учасники 2009-2008 років народження - Владислава Плахута, Дар'я Гордієнко, Єлизавета Федак, Ніколіна Приходько, Софія Муринец, Поліна Кононенко, Анна Ткаченко, Ілля Ільченко, Денис Пономаренко, які побили власні рекорди та показали відмінну техніку виконання вправ.

Паралельно проходив V відкритий турнір з важкої атлетики на призи ЗТУ В.Г Жукова серед чоловіків та жінок. Тут абсолютною чемпіонкою стала Ольга Пікаш. За найкращу техніку спеціальний приз отримала ще одна вихованка ОСДЮСШО «Надія» Вікторія Агаметова.

До змагань кропивницьких атлетів готували заслужені тренери України В’ячеслав Жуков і Володимир Іващішин.