У Кропивницькому відзначили кращих легкоатлетів і тренерів області 2018 року

Перегляди: 1535

Традиційна церемонія нагородження найкращих, яку щорічно наприкінці року проводить Федерація легкої атлетки Кіровоградської області, відбулася сьогодні, 21 грудня, на стадіоні «Зірка».

Тут зібралися спортсмени та всі, хто допомагає їм та тренерам досягати успіхів, повідомляє кореспондент СВN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Заслужені грошові премії та відзнаки отримали кращий тренер Кіровоградської області Геннадій Здітовецький за кращий індивідуальний результат вихованця та бронзовий призер юнацьких Олімпійських ігор у стрибках у висоту, срібний призер юнацького чемпіонату Європи, чемпіон України серед юнаків - кращий легкоатлет Кіровоградської області 2018 року, вихованець ОСДЮШОР-2 Олег Дорощук.

Олега також відзначили як найкращого в номінації «Юнаки». Другим тут став вихованець ОСДЮШОР-2 та Новомиргородської ДЮСШ, учень Олександра Дарієнка Денис Баранов за друге місце у чемпіонаті України серед юнаків (біг 400 м), дев'яте місце на чемпіонаті Європи серед юнаків (ест. 4х400 м).

Третє місце посів ще один підопічний Геннадія Здітовецького Олег Тикул - фіналіст чемпіонату Європи серед юнаків, срібний призер юнацького чемпіонату України.

В інших номінаціях відзначили:

Юніори:

3. Святослав Денисюк – шосте місце у чемпіонаті України серед юніорів у бігу на 100 метрів (тренер Вадим Приймак, Олександрівська ДЮСШ).

2. Андрій Аулін – третє місце у чемпіонаті України серед юніорів у стрибках у висоту (тренер Геннадій Здітовецький, ОШВСМ).

1. Антон Мокряк - перше місце у юніорському чемпіонаті України у стрибках у висоту (тренер Геннадій Здітовецький, ОСДЮШОР-2).

Молодь:

3. Павло Безшкуренко – дев'яте місце у молодіжному чемпіонаті України у стрибках у довжину (тренер Вячеслав Нищеменко, КДЮСШ №2).

2. Анастасія Думчева - восьме місце у молодіжному чемпіонаті України у потрійному стрибку (тренер Геннадій Здітовецький, ДШВСМ).

1. Володимир Алімський - п'яте місце у молодіжному чемпіонаті України у стрибках у висоту (тренер Олександр Тесленко, ОШВСМ).

Дорослі:

3. Григорій Федоровський – п'яте місце у чемпіонаті України на дистанції 200 метрів (тренер Вячеслав Нищеменко, ОШВСМ).

2. Дмитро Яковенко – п'яте місце у Командному чемпіонаті України у стрибках у висоту (тренер Геннадій Здітовецький, ОШВСМ).

1. Юлія Фірсова – четверте місце у Командному чемпіонаті України у стрибках у довжину (тренер Галина Михалюкова, ДШВСМ).

Відзначили й гарні результати наших естафетних квартетів.

Серед юніорів у бігу 4х400 м наша команда у складі Ярослава Сердюка, Святослава Денисюка (Олександрівська ДЮСШ, тренер Вадим Приймак), Дениса Баранова (тренер Олександр Дарієнко) та Веніаміна Кучеренко (тренер Олександр Шостак) встановила рекорд області серед юніорів.

В естафеті 4х100 м у чоловіків підопічні Вячеслава Нищеменка Євген Царенко, Віталій Пархоменко, Григорій Федоровський та Вадим Скворцов також поновили рекорд Кіровоградщини.

До трійки найкращих тренерів за сумою набраних їх учнями очок увійшли Вячеслав Нищеменко (1190), Генадій Здітовецький (1300), Вадим Приймак (1490).

Найкращим арбітром Федерація легкої атлетки Кіровоградської області визнала Олександра Тесленка, а самим неупередженим суддею став Павло Армашов.

Подяки ФЛАКО отримали директори спортивних шкіл, де розвивають легку атлетику, Віталій Винокуров, Юрій Симоненко та В’ячеслав Гурський, ветерани спорту та спортивні журналісти.