У Кропивницькому сніг вивозитимуть на спеціальний приймальний майданчик

Перегляди: 1096

За словами в. о. начальника ГУ ЖКГ Тетяни Савченко, сьогодні, 28 грудня, протягом дня грейдер розчищатиме проїжджі частини доріг на території мікрорайону Стара Балашівка, а сніг з площі Героїв Майдану, скверів та інших територій міста вивозитимуть на спеціальний майданчик, розташований на вулиці Київській.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Комунальна техніка всю ніч розчищала дороги міста від снігу та посипала складні ділянки транспортних магістралей протиожеледною сумішшю.

За інформацією Тетяни Савченко, минулої доби працівники КП «Універсал-2005» використали 150 тонн посипкового матеріалу, а на дорогах міста протягом ночі працювали 12 одиниць техніки.

«Всю ніч техніка розчищала магістральні дороги, зупинки громадського транспорту та пішохідні переходи, - сказала Тетяна Савченко. - Протягом доби на вулицях обласного центру працювали один навантажувач, чотири трактори, два самоскиди та п’ять піскорозкидувачів».