По шляхопроводу Об’їзному у Кропивницькому зняли обмеження руху транспорту

Перегляди: 3163

Рух шляхопроводом по провулку Об’їзному у Кропивницькому здiйснюється у чотири ряди – по всiй ширинi дорожнього полотна.

Про це CBN поiнформували в прес-службi мiської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спецiалiсти ТОВ «Мостобудiвельний загiн №112»дотримали свого слова i забезпечили повноцiнний рух транспорту через мiст до Нового 2019 року.

Дорожники поклали чорновий шар асфальтобетону i забезпечили можливiсть руху автомобiлiв всiма чотирма рядами. Це важливо для органiзацiї нормального транспортного сполучення Лелекiвки, Новомиколаївки з iншими частинами мiста.

Чистове асфальтопокриття зроблять вже навеснi, пiсля настання сприятливих погодних умов. Зимовий час дорожники використають для виконання робiт пiд мостом, на його опорах i силових конструкцiях.

Вже сьогоднi, 29 грудня, працiвники КП «Електротранс» будуть облаштовувати на шляхопроводi лiнiї контактної мережi для вiдновлення руху електротранспорту. А перший тролейбус на вулицi Короленка жителi Новомиколаївки можуть зустрiчати вже 1 сiчня.