Серед імовірних кандидатів у президенти найбільше зріс рейтинг у Порошенка (ВІДЕО)

Перегляди: 4612

Фонд «Демократичні ініціативи» разом з центром Разумкова оприлюднили свіже опитування.

Станом на грудень Юлію Тимошенко підтримують понад 16 відсотків українців, чинного президента Петра Порошенка - майже 14 відсотків. На третьому місці - шоумен Володимир Зеленський із рейтингом у 8,8 відсотка. Майже впритул до нього - Юрій Бойко, його підтримують 8,4 відсотка українців. По майже 7 відсотків - у Олега Ляшка та Анатолія Гриценка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За чотири місяці найбільше зріс рейтинг у Петра Порошенка - з менш ніж 8 відсотків станом на початок вересня до нинішніх майже 14. Тож соціологи прогнозують фінальну битву між двома кандидатами - нинішнім Президентом і лідеркою «Батьківщини» Юлією Тимошенко.


Загальнонаціональне дослідження проведено Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова з 19 по 25 грудня 2018 року в усіх регіонах України за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Опитано 2017 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Для порівняння наводяться дані опитувань, проведених у різні роки Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва з Центром Разумкова та Київським міжнародним інститутом соціології.

Фінансування опитування здійснене в рамках проекту МАТРА Посольства Королівства Нідерландів.