На Кіровоградщині встановили особу серійного крадія кабелю

Перегляди: 837

Поліцейські повідомили 35-річному жителю Новоукраїнського району про підозру в умисному пошкодженні ліній зв’язку та крадіжці кабелю.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Правоохоронці вже довели причетність чоловіка до десяти кримінальних правопорушень, якими він завдав збитків на суму близько 30 тисяч гривень.

Працівники Новоукраїнського відділу поліції встановили особу громадянина, який у минулому році на вулицях районного центру пошкодив лінії зв’язку та здійснив крадіжки телефонного кабелю. Ним виявився раніше судимий 35-річний місцевий житель.

У ході слідчих дій поліцейські вилучили викрадене та направили для проведення товарознавчої експертизи. У даний час особі повідомили підозру у десяти кримінальних правопорушенях. Вживаються заходи щодо документування аналогічних злочинів, вчинених чоловіком.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 360 (умисне пошкодження ліній зв’язку) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває.

Чоловіку загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.