Баскетболісти та тренери «Золотого Віку» провели майстер-клас для малечі

Перегляди: 902

Вже другий рік поспіль, користуючись паузою в чемпіонаті України Вищої ліги, БК «Золотий Вік» провів відкрите тренування для вихованців КДЮСШ-4.

Про це СВN повідомили в прес-службі Федерації баскетболу Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вперше відкрите тренування для юних баскетболістів, які займаються в КДЮСШ-4, а також всіх охочих гравці та тренери «Золотого Віку» провели в минулому році. Згодом на відкрите тренування запросили ще й представників ЗМІ.

В цьому році в БК «Золотий Вік» вирішили продовжити гарне починання й 5 січня знову продемонстрували майстер-клас для своєї баскетбольної зміни. Юні баскетболісти КДЮСШ-4 мали можливість потренуватися та зіграти з професіоналами, вислухати поради головного тренера «Золотого Віку» Георгія Ступенчука, поспілкуватися зі своїми улюбленцями, зробити пам’ятні фото.

«Тренерський штаб баскетбольного клубу «Золотий Вік» з радістю прийняв пропозицію Федерації баскетболу Кіровоградської області провести відкрите тренування для дітей. У підсумку це стало не просто тренуванням, під час якого наші вихованці мали змогу поспілкуватися з професіональними гравцями. Насправді нам вдалося зробити дещо більше – провести повноцінне методичне навчально-тренувальне заняття, яке пішло на користь усім без винятку учасникам майстер-класу», – відзначила віце-президент ФБКО, виконавчий директор клубу Людмила Сиділо.